Yrityspalvelut

Parempi arki kukka kerrallaan.

Kukilla saat nostetta yrityksesi imagoon. Tuoreet kukat neuvottelutiloissa tai yrityksen infotiskillä tuovat pirteän ja huolitellun vaikutelman asiakkaalle. Voimme suunnitella kukat niin, että niiden värimaailma kuvastaa yrityksesi värejä ja ajankohtaisia juhlia.  Blummunoi toimittaa sovittaessa kukat maljakkoineen, jolloin ne on varmasti maljakkoon tehdyt ja sinulta säästyy stressi sopivan vaasin löytymisestä tai omistamisesta.  

Henkilökunnan ja sidosryhmien muistamiset

Kukilla muistaminen on yksi vanhimmista tavoista muistaa ja se tuo lähes aina iloa ja positiivista palautetta. Kukat eivät ole missään kulttuurissa eettisesti kyseenalainen lahja. Kukilla voit myös koristella lähes lahjan kuin lahjan ja erottautua eduksesi. 

 

Toimitan kukat yrityksesi tiloihin sovitusti. Teen sovittaessa työt valmiiksi maljakkoihin, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia kukkien esillepanosta lainkaan. 

Somistus kukkasin

 Toimitamme kukkasomisteet myös markkinoille ja messuille. Yhteistyökumppaniemme kautta myös messujen painotuotteet. 

joulutervehdykset

Toimitamme Satakunnan alueella yrityksesi joulutervehdykset. Teemme sovittaessa asetelmaan yrityksesi värimaailman sekä asetamme logosi näkyvästi esille. 

"Mikään ei ole kovin tärkeää paitsi puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää." - Kiinalainen viisaus